Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
nieuws
Anhui Jiaxin Medical Products Co., Ltd
Thuis

Anhui Jiaxin Medical Products Co., Ltd

Ik ben online Chatten Nu

Anhui Jiaxin Medical Products Co., Ltd

1 2 3 4 5 6 7
Anhui Jiaxin Medical Products Co., Ltd Anhui Jiaxin Medical Products Co., Ltd Anhui Jiaxin Medical Products Co., Ltd Anhui Jiaxin Medical Products Co., Ltd Anhui Jiaxin Medical Products Co., Ltd Anhui Jiaxin Medical Products Co., Ltd Anhui Jiaxin Medical Products Co., Ltd
工作间 厂区 1 厂区 2 厂区 3 厂区 4 公司后门 大门

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Verkoper
Andere
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Merken : Jiaxin, Joycare
Aantal werknemers : 500~600
Jaarlijkse omzet : 40 MILLION-50 MILLION
Opgericht Jaar : 2003
Export pct : 70% - 80%

BEDRIJFSinleiding

 

Het Jiaxinbedrijf is een een groep het integreren ontwikkeling, productie en verkoop en het werd opgericht in 2003. De dochterondernemingen omvatten: Jiaxin Medisch Materieel Co., Ltd die, Medisch de Productenco. van Anhui Jiaxin, Ltd, Medisch de Technologieco. van Anqing Jiaxin, Ltd, Co. van het Bamboeproducten van Anqing Jiaxin, Ltd, de schoon-Tand Medische Sterilisatie van Anqing Co., Ltd verpakken.

 

De groep specialiseert zich in het veroorzaken van vijf reeksen Medische Verbruiksgoederen, Medisch Absorberend Katoen, Sterilisatiezak, Verzorging en Kosmetische Katoenen Stootkussens, Zuiver Katoen Niet-geweven Spunlace. De producten bereiken aan 20 types met meer dan 300 grootte. „Jiaxin“ en „Joycare“, het „Katoenen Leven“ zijn dienovereenkomstig zelf-bezeten merken voor de medische producten en het kosmetische katoenen stootkussen. De groep heeft meer dan 200 miljoen yuans van totale activa, 600 deskundigen en een totale oppervlakte van 700.000 vierkante meters. Er zijn volledige en perfecte productiesystemen voor Zuiver Katoen Niet-geweven Spunlace, Katoenen van Spunlace Kosmetisch Stootkussen, Medisch Absorberend Katoen, Medische Katoenen Knoppen en Sterilisatiepakketten. Het behandelt alle productieprocedures van grondstof, gebeëindigde halffabrikaten, - producten, verpakking, en ETO-sterilisatie.

 

De groep heeft de internationale certificaten van ISO13485, Ce, FDA en oeko-TEX® Standard 100, en de binnenlandse Vergunning van de Medisch apparaatproductie en Hygiënevergunning, enz. verleend. De productietechnologie is geavanceerd en de productkwaliteit is stabiel. De producten worden uitgevoerd om de wereld, zoals Europa, de V.S., Australië, Japan, Korea, Thailand, enz. te behandelen. Het marketing netwerk heeft alle gebieden in de binnenlandse markt met goede reputatie in klanten behandeld.

 

Bedrijfsopdracht: Creeer gezond, creeer schoonheid

Bedrijfswaarde: Waardevolle de verwezenlijking, houdt van onschatbaar

Bedrijfsgeest: Boek vooruitgang unitedly, samenhangend harde het Werk

Bedrijfsconcept: People-oriented, Innovatieonafhankelijke; Eerlijkheid als basis, Win-win in bedrijf

Kwaliteitsbeleid: De Kwaliteitsbewaking is met Internationale Normen in overeenstemming, wordt de Productkwaliteit vertrouwd op door de klanten.

Contactgegevens
Anhui Jiaxin Medical Products Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. jennifer

Tel.: 86-15156860587

Fax: 86-556-5702300

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)